fredag, oktober 08, 2010

Høstens vakre blomster!
Det er høst her i Trondheim, en deilig og varm høst! Så i dag tror jeg det blir vaffelsteiking i hagen sammen med ungene,- så får rydding og vasking vente, må nyte disse dagene her! Neste uke melder det regn igjen...
Her er nok siste rest av blomster fra hagen, men med slike farger kan man vel ikke annet enn å bli glad?
Jeg blir i alle fall det *smil*

Ha en strålende helg alle sammen!

8 kommentarer:

Heidi sa...

Hei Tove.
Datt plutselig innom bloggen fordi jeg syntes bildet av vinduet med den koselige benken foran var så fint. Det viste seg at det var resten av bloggen din også. Frisk og ujålete. Ha en koselig fredag med ungene dine og ei flott helg.

Gammel stil sa...

Hei Tove:)

For en FANTASTISK blogg!! Så flink du har:) Dere har et vakkert hus, og du er så flink!! Fantastisk stil!! Og at du liker scrapping er jo bare gøy! Vi elsker også det, og setter så stor pris på mennesker som virkelig brenner for hobbyen sin! Vi la oss til som følger, for her må vi tilbake! MANGE GANGER! Håper det går bra? Vi blir hvertfall alltid veldig glad for nye følgere, så håper du føler det på samme måte:)

Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

Gammel stil sa...

For en koselig kommentar vi fikk tilbake:) Tusen takk:) Vi ser deg enda ikke blant følgerne våre, men tusen takk!! Vi setter stor pris på det! Har du lagt deg til, i så fall ser vi deg ikke enda:)

Klem:)

Anette Willemine sa...

Hei, Tove! Tusen takk for koselig hilsen! Måtte smile litt av det du skrev, for jeg kjente meg veldig igjen! Det var akkurat slik jeg hadde det for 15 år siden. I dag kan jeg nesten ikke forstå hvordan jeg holdt ut. Men, det er vanvittig mye annet her i livet som er verre enn et trangt vaskerom/intet vaskerom!!!

Ønsker deg en nyyyydelig helg, med tom vaskekurv!

Klem,
Anette Willemine

Sommerhuset i bakken sa...

For en fargerik og flott blogg du har. Hjemme hos meg er det hvitt, hvitt og hvitt ;-) Veldig hyggelig med litt farger i hverdagen. Virkelig til å bli glad av ;-)

Ha en finfin helg!

hanne sa...

Så koselig! Ja, nyte høsten og fridager, helg...vasking og rydding passer bedre på gråværsdager :) Så flotte og delikate bilder, Tove! Lekkert!
Klem.

Pauline sa...

Herlige bilder og herlige høstdager, nyt dem!!
Klem! :-)

Blommiga Karin sa...

Härliga bilder från ett mysigt kök. Jag blev verkligen glad av din bukett...=-)