tirsdag, juni 22, 2010

Long time no see...

Det er lenge mellom innleggene mine for tiden, jeg har flydd rundt og telt skritt i nesten to måneder og ikke engang rukket rydde hjemme... Dere kan jo tenke dere kaoset... Men nå begynner bord og benker å komme frem igjen, skittentøyskurvene er under kontroll og gulvene rene :o)
Det beste av alt, etter å ha gjennomført konkurransen er ikke at jeg vant noe, for det gjorde jeg ikke av verdi som reisegavekort eller bysjekker. Men, jeg avsluttet med et skrittsnitt på nesten 27000, og ned 2 buksestørrelser! DET må være den beste premien :o)

For å fortsette denne gode trenden har min kjære investert i pulsklokke til videre inspirasjon, nye joggesko og treningstøy. Regntøy til sykkelturene er også kommet i hus, og det trengs i trøndelag for tiden.... *sukk*
Trening i dag ble det imidlertid ikke, for jeg ligger på sofaen og pleier sår hals og forkjølelse... Håper å være på beina igjen i morra, for jeg har IKKE tid til å ligge syk! Neste uke er det nemlig HOVEFESTIVAL for meg og eldstemann :o) Det skal bli koselig å møte igjen gode venninner fra sør, gå på konserter og forhåpentligvis blir det litt solskinn på oss regndruknede trøndere...?!

Ha en videre strålende sommer alle sammen, jeg er bare i farta ;o) Hehe, i bevegelse,- ikke noe hint om alkoholvaner LOL!


4 kommentarer:

Ania sa...

Så utrolig bra! Og ikke minst inspirerende - heia videre & riktig god sommer! :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

HURRA for deg! Så flink du har vært. Å gå ned to buksestørrelser må jo være en SUPER premie! :D

Mange klemmer

Pauline sa...

Så kjekt å se liv hos deg igjen! *klem*
Vi tar snart ferie, treffes vi..??..
kos deg med trening, resultater og festival-liv! :-)

hanne sa...

Gleder meg til å se deg, Tove! Rommet ditt er ryddet, snart vasket...Siste skoledag i morgen, deilig sol og sommer her - det må vedvare!
Flink du er til å trene - her er flotte turområder....:)