fredag, november 16, 2012

FOR en kveld!!!

Det var en Keiserlig Aften i ordenes rette forstand! Keiserne Inviterte til bloggtreff, og med sommerfugler i magen dro jeg avgårde uten å kjenne en sjel.. Men det var ingen fare for å forsvinne i mengden! Der var det to sjarmerende Keisere og mange flotte og trivelige damer. Først var vi i Keisernes showroom for nettbutikken deres og deretter fikk vi se den fantastiske nyoppussede leiligheten deres. Jeg er fortsatt stum av beundring! Til kaosmannens store fortvilelse aner han uro ettersom mine øyne stadig er på vandring etter mulige nye prosjekter her hjemme.... Hehe.

Ettersom det var mitt første bloggtreff ble jeg så satt ut at jeg ikke engang greidde huske å ta et eneste bilde.... Men jeg håper noen av damene som var flittig fremme med kameraene etterhvert deler på bloggene sine!

Ikke bare var leiligheten sukkertøy for øyet, men maten..... Åhhhh! *sukker henført*. Det var juletapas, deilig drikke til og sjokolademousse til dessert... Vi vurderte sterkt bare kræsje i den deilige sofaen og bli noen dager....! Hehe. Hadde gjerne delt den med den skønne Ella oxo!

Men siden jeg ikke har bilder derfra får dere heller se på litt kjøkkenfornyelse vi gjorde i vår.

 
 
Benkeplatene ble slipt ned og mettet med ny olje.

 
Ovnen måtte ut mens vi holdt på....

 
Så måtte malerkosten vise hva den dugde til. Lady Pure Color i en varmgrå farge ble nyydelig på den gamle panelet!

 
Resultatet ble et mer sammenhengende kjøkken. Hvitevarene i stål ble integrert i kjøkkenet og ikke elementene som stakk seg ut. I tillegg ble dem moderne og det tradisjonelle mer i harmoni.

 
I bakkant av benkeplaten kom det omsider på lister... Jaja, det var jo bare 10 år siden det ble montert........ Men fra flaut til deilig hverdagsluksus: Rancilioen lett tilgjengelig på benken, klar til nye deilige espressoer! Tror jammen jeg må tulse ut å lage meg en bare ved synet av den..!

 
 
Ikke det helt store prosjektet, men vi ble i alle fall godt fornøyd!
 
Og nå skal jeg ut å lage meg en espresso. Det er fridag i dag og jeg tusler fortsatt rundt i morgenkåpen.. Vofs har krøpet helt inn under pleddet  nå, det er litt av et hundeliv... hehe.
 
Ha en alldeles fortreffelig helg alle sammen!!

4 kommentarer:

Pauline sa...

Så fint dokk ha fått d på kjøkene'!! :-)
Va sekkert fint før å ailtså.. :-D

Så bra at du kosa dæ på bloggtræff, håpe espresso'n smaka godt, å rekti go hælg t dæ å!! :-)
Klæm!! ♥

Aquarell sa...

Så flott kjøkkenet ble! :)
Koselig å "se" deg igjen i bloggverdenen. God helg! :)

Bjørkli Søndre sa...

Takk for igår!
Det var sååå koselig!

Inntrykkene og begeistringen er stor!

En flott helg til deg!
Klem fra Hilde.

Lottemora sa...

For et lekkert kjøkken!


Utrolig hyggelig å hilse på deg på torsdag, og så er det bare å krysse fingrene for at det blir flere bloggtreff framover!



Klem
Lottemora